Funksjonell mat kan gi deg funksjonell energi

Hei og god torsdag kjære lesere.                                                                   Inneholder sponsede produkter

Igjen vil jeg gjerne gi dere og minne dere på rabattkoden dere kan bruke hos Funksjonell Mat når dere handler produkter derfra. Jeg bruker produktene deres i matlagingen min. De har så mange flotte produkter som du kan erstatte vanlig hvetemel og annet mel med for de av dere som har valgt en sunnere livsstil av helsemessige årsaker eller for de som har glutenintoleranse og eller cøliaki. De har fått egne brød- og kake og muffinsmix som du kan bruke som de er, eller du kan bruke fantastien ved å bruke litt om gangen. De er rå på de ulike sukrin produktene! I tillegg får du kjøpt steviadråper og tagatoseprodukter også.

IMG_5179

IMG_5180

IMG_5186

IMG_5187

IMG_5188

IMG_5189

IMG_5191

De har somsagt både mandelmel, sesam mel, kokosmel og nå også peanøttmel. Jeg er veldig allergisk mot peanøtter så dette får jeg desverre ikke prøvd meg på, men jeg syns å ha lest et sted at noen har brukt det og at de var veldig fornøyde, har du prøvd, hva syntes du?  For de av dere som ikke tåler mandler så kan dere prøve kokosmel og omvendt. Jeg har ikke hørt om noen som er allergiske mot sesam mel, så kanskje dette kan være en fin erstatter dersom man er allergisk mot nøtter og kokos.

Prøv deg frem, det er lov det !

Koden du må bruke for å få 10 % rabatt på din bestilling er: positivtfordeg

… og en liten snikreklame: Funksjonell Energi heter gruppen jeg og Tonje Alice har startet for å kunne tilby gravide og barsel-mødre funksjonell og gøyal trening, samt kosthold og også sosiale forhold. Del veldig gjerne facebooksiden med dine bekjente dersom de bor i nærheten av Horten/Tønsberg i Vestfold. Da hadde vi blitt så utrolig glade da vi brenner for det vi gjør. Tusen takk ❤ !

Funksjonell Energi med Tonje Alice og meg
Funksjonell Energi med Tonje Alice og meg

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..