…perfect timing

Hei kjære fineste lesere.                                                                                                                                                            Annonselenke

… jeg er såååå utrolig glad i dag. Herlighet! I dag har ting bare gått den rette veien og det gjør meg så glad.

Jeg startet dagen med en deilig økt- der jeg nå fokuserer masse på å få høyre skulder til å bli frisk. For den hindrer meg i mye. Knærne mine, eller vastus medialis (om du vil) må også jobbes med da knærne mine har en dårlig helse. Så nå er det recoverytrening med masse annet, hihi.

Klar for trening i morges
Klar for trening i morges

Klokka 12 i dag skulle jeg ha et møte med ei jeg har blitt venninne med. Tonje Alice heter hun og en en fantastisk dame. Tonje Alice er blant annet utdannet barnevernspedagog og jeg går inn i mitt siste år som kommende sosionom. I tillegg har vi begge både erfaring og utdannelse innen kost, ernæring og trening. Vi føler at denne kombinasjonen er gull verdt på mange måter når man skal være i kontakt med mennesker; familier, enkeltindivider, barn og eldre.

Meg og flotte gravide Tonje Alice
Meg og flotte gravide Tonje Alice

Vi har holdt på med et prosjekt en liten stund og endelig fikk vi åpnet en facebookside og vi er KLARE TIL Å KJØRE PÅ: Under ser du bildet av hva vi tilbyr deg som bor i nærheten av Horten/Tønsberg som er gravid eller nettopp har født. Følg oss gjerne på facebook, og instagram @funksjonell_energi,  lik og del dersom du kjenner noen som du tror vil ha nytte av- og vil være sammen med oss.

Skærmbillede 2014-08-05 19.26.20

Et møte må jo inneholde litt helsefremmende mat for å gi oss den positive opplevelsen deilig mat kan gi oss, hihi. #matmotbetennelse så da fikk jeg laget og satt frem litt

1. ostechips

2. salte LCHF kjeks, oppskrift finner du her

3. masse deilige og fargerike bær

4. Ost; brie og smøreost

5. Te og isvann

LCHF ostechips
LCHF ostechips

IMG_9461

IMG_9475

IMG_9477

 

Og sist men ikke minst: I dag har jeg meldt meg på et Calisthenics/ Streetworkout 2-dagers kurs som skal holdes på det beste Crossfitsenteret i byen, nemlig Crossfit Tønsberg 30- 31 august 2014! Crossfit senteret har dyktige, motiverende og herlige instruktører- dra ned og ta en titt (jeg tviler på du vil gå hjem igjen, hihi )

Et kurs i calisthenics / streetworkout har jeg hatt lyst til helt siden jeg begynte å interessere meg for dette – men det har desverre ikke passet hverken med tiden eller med økonomien! Senest tidligere i dag nevnte jeg et slikt kurs… og jammenmeg dukket ikke muligheten opp i kveld! HURRA! JIPPIII! JEI JEI!

For dere som har fulgt meg på instagram @camillayong og @positivtfordeg_no og denne bloggen har muligens fått med dere at jeg er blitt skikkelig bitt av calisthenics, bartrening, streetworkout! Det er selveste Ahmed Valentino Kerigo som skal være kursholder/instruktør. Instagram: @ironmonkey_teamphysix. Ahmed er grunnlegger av Team Physix ! Følg de gjerne på instagram: @teamphysixnorway og be inspired and amazed! Jeg digger det, her er noen bilder jeg har fått lov å låne:

Jeg gleder meg så utrolig utrolig! Og igjen: DERFOR MÅ JEG BLI BRA I SKULDRE OG KNE! #bigmotivationformetorecover

Vel, det er min lille hemmelighet for hvorfor overskriften er … perfect timing! Men jeg er iallefall utrolig fornøyd med dagen og gleder meg masse til dagene og helgene fremover. De er nesten fullbooket !

Hvordan har din dag vært?

Positive tanker gir positive resultater

 

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..