Nyt på spyd og ny instaprofil

Hei kjære fine dere

IMG_9389

First thing first, og til første del av overskriften: Nyt på spyd: I dag ble det GRILLSPYD til middag. Virkelig nyt på spyd altså! Virkelig en enkel og deilig delikatesse, hihi. Også syns jeg det ser så utrolig flott og innbydende ut, syns ikke du?

Ett grillspyd med biff, ett med kylling, ett med scampi og et barnespyd med pølser og litt kjøtt inkl.tilbehør
Ett grillspyd med biff, ett med kylling, ett med scampi og et barnespyd med pølser og litt kjøtt inkl.tilbehør

IMG_9403

Det flotte er jo også at du kan bestemme helt selv hva du vil tre innpå spydene før du griller dem. Du bestemmer selv marinade og eller krydder. Når grillspydene er klare kan du ha alt av tilbehør- voilá! Og barna kan selvfølgelig også få sine egne varianter.Noe av det jeg har tredd på spydene i kveld

Noe av det jeg har tredd på spydene i kveld

Salat, tilbehør
Salat, tilbehør
På grillen
På grillen

Og så til den andre delen av overskriften: ny instaprofil: For de av dere som har fulgt meg på @camillayong har muligens lagt merke til at den sakte men sikkert har blitt mer konsentrert om meg og min trening, treningsbilder osv. Jeg kjenner at jeg har litt dårlig samvittighet for dette da jeg startet profilen ved å legge ut matbilder av hva jeg spiser når jeg spiser lavkarbomat/paleo,/naturligmat/ketosemat. Ettersom året har gått har jeg nok vinklet det mer over til dette med bevegelse og trening og det handler kanskje mer om meg og mine «resultater»/mål?

@camillayong

Jeg har derfor startet en annen instagramprofil for de som ønsker å konsentrere seg litt mer ifht dette med lavkarbokost/paleokost osv, for det er ingen tvil: det er dette kostholdet som funker for meg! Den er mer tilknyttet mitt firma Positivt For Deg der jeg jobber som kostholdsrådgiver og personlig trener (for de som ikke har fått med seg dette tenkte jeg det var greit å nevne). Instagramprofilen heter: @positivtfordeg_no og jeg blir selvfølgelig veldig glad dersom du ønsker å følge meg enten på den ene eller den andre- eller begge to ❤ !

positivtfordeg_no

Håper dere har en deilig fredag. Jeg ønsker dere en god god helg alle sammen.

Positive tanker gir positive resultater

 

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..