LCHF sommersnack i varmen

Hei kjære lesere.

Jeg titter en rask tur innom for å dele enkel og deilig snack nå i sommervarmen- og nei, det er ikke smoothie, hihi. I dag har det ikke blitt så mye fet mat på meg som jeg pleier å få i meg- og jeg var litt sulten i kveld. Så da jeg åpnet skapdøra og så posen med baconscrisp så var det på tide å lage dipp av rømme og juksemegtil holidaydipp. Jeg er blitt hekta på stangselleri, så det var også et must- have ❤ !

Enkelt

Godt

Sunt (i øynene for oss som spiser LCHF)

Mettende- BINGO!

Dipp, baconcrisp & stangselleri
Dipp, baconcrisp & stangselleri

IMG_9273

IMG_9274

IMG_9271

IMG_9269

Håper ellers dere fortsatt nyter og nyter og nyter sommerlivet- det gjør jeg. Med tanken i bakhodet at jeg skal starte på mitt 4. og siste år av sosionomutdannelsen. Hurra!

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..