Skjærgårdshygge utenfor Tregde

Kjære lesere.

Åh, så utrolig fantastisk det er med båt på sørlandet. Jeg glemmer det nesten fra år til år hvor vanvittig deilig det er å være på sjøen. I dag tok vi en deilig skjærgårdstur med mine foreldres lille seilbåt- utenfor Tregde.

Vi kommer fortsatt ikke over hvor varmt og deilig og godt det er med 32 grader i skyggen her i Norge- dette kan vi leve lenge på. Jeg er ingen badenymfe, men nå hopper jeg uti så lett som bare det (ok, skryter kanskje på meg litt nå da), og nyter hvert ett svømmetak i sjøen.

 

I morges startet vi dagen med å hente garn- koselige barndomsminner- og nå er fangsten fordøyd og vi er alle mette og fornøyde.

Fisken er på land, min fine pappa er fornøyd med dagens fangst.
Fisken er på land, min fine pappa er fornøyd med dagens fangst.

IMG_8902

 

Jeg fikk meg en deilig treningsøkt på kvelden- jeg elsker å trene når det er varmt, det gjør meg ingenting. Svetten renner og det er herlig. I morgen skal jeg ha en spinningtime på Sanden treningssenter 18.00 og fredag 10.00… mon tro om det dukker opp noen som vil svette litt? Hihi.

Bilder fra dagen:

Dagen startet med pullups på hytta, herlig start.
Dagen startet med pullups på hytta, herlig start.
IMG_8915
Seilene er klare
IMG_8918
Prinsessa fant en passende luke å titte opp fra
Ingen båttur uten litt bar-trening, hihi.
Ingen båttur uten litt bar-trening, hihi.
Prøver å flexe, men det ser ikke ut som det er en muskel å hente
Prøver å flexe, men det ser ikke ut som det er en muskel å hente
Handstand
Handstand
Minime er flinkere enn mammaen sin
Minime er flinkere enn mammaen sin
... dagens siste treningsøkt var deilig i varmen!
… dagens siste treningsøkt var deilig i varmen!

Håper du har hatt en topp dag.

 Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..