For alltid! Forever!

Hei kjære lesere.                                                                                                                                  Inneholder sponsede produkter

Jeg har vært så heldig å få lov til å prøve ut noen produkter fra Forever Living. Tidligere har jeg hørt masse positivt om disse produktene både fra venner og bekjente, men selv har jeg ikke hatt muligheten til å teste dem ut da det finnes så mange produkter der ute. Disse produktene er økologiske og 100 % naturlige.

Jeg har vært i et møte med verdens skjønneste Tonje Alice- som foressten også er medeier i flexfit.no. Jeg fikk en veldig god innføring. Nå gjelder det bare for meg å lese meg enda mer opp- jeg har nemlig litt dårlig hukommelse (huffda).

Her kommer en liten introdusering i hva jeg skal prøve og hvorfor:

Aloe Heat Lotion & Aloe MSM Gel:  Jeg sliter med slitne og vonde skuldre. Det virker ikke som om skuldrene mine vil bli bedre. De har vært sånn i flere år egentlig- og jeg har nok tenkt at «de bare er sånn». Jeg er usikker på om det ligger en betennelse der eller om det bare er muskulært. Iallefall, jeg har i det siste året gjort mye for å forbedre dem. Å gjøre dem mer mobile har absolutt hjulpet. Likevel har det, etter at jeg har begynt med calisthenicstrening og bartrening tatt utrolig lang tid for dem å restituere seg. Derfor har jeg nå et håp om at Aloe Heat lotion sammen med Aloe MSM Gel vil hjelpe skuldrene mine å bli bedre, samtidig som jeg håper at jeg restituerer kjappere.

IMG_7765

Aloe Vera Gelly: Denne geleen skal være bra for det meste. Men jeg skal iallefall bruke den som aftersun nå som sommeren står for tur. Solbrent blir jeg selv om jeg blir brun! Jeg lider også av soleksem til tider (Haha, visste du at asiatere kan bli solbrente og få soleksem? JUPP, det kan vi!). Min samboer blir også solbrent- han er norskfødt, så da gleder jeg meg til å teste ut denne.

IMG_7768

Aloe Sunscreen: Sier seg kanskje selv, men solkrem må vi ha i sola, hihi. Ikke så lenge til vi drar til nydelige Gran Canaria.

IMG_7767

Aloe First: Denne har jeg tenkt å prøve for å blant annet holde myggen unna oss. Dersom jeg får myggbitt og vonde sår kan dette bli bedre med en liten dusjspray fra denne. Så genialt! I tillegg vil jeg kunne spraye den på meg dersom jeg blir for varm i sola- litt frisk bris på flaske? Haha.

IMG_7764

Argi +: Dette produktet ser jeg frem til å teste ut enten en tidlig morgen for å våkne og få mer energi til kroppen eller før en herlig energisk treningsøkt. Dette produktet er et kosttilskudd med mange viktige vitaminer. I tillegg inneholder den aminosyren L-arginin som visstnok skal være et mirakelmolekyl ! Spennende!

IMG_7771

Forever aloe berry nectar & Forever aloe bits n´peaches (Aloe vera juice): Et kjempebra og sunt produkt for kroppen min på mange områder slik jeg har skjønt det! I tillegg finnes juicen i disse to smakene- yummy!

IMG_7769

IMG_7770

Forever ultra chocolate shake mix: Siden jeg trener en del- og spesielt styrketrening så fikk jeg med meg denne protein shaken også. Jeg har for flere år siden brukt proteinpulver men til lite eller ingen nytte da jeg nok spiste for galt for kroppen min likevel. Nå som jeg spiser karbolett med masse fett kan det hende jeg vil kunne merke forskjell. Jeg vil likevel poengtere at jeg er litt skeptisk til dette produktet da det er laget på soya- samtidig som det inneholder en del karbohydrater. Men jeg skal gi det en liten sjans. Det går ann å bruke det i bakevarer eventuelt 😉

IMG_7762

Forever Kidz: En annen grunn til at jeg ønsker å teste ut produkter som skal være viktige, bra og riktige for kroppen er for også å kunne finne produkter min kjære datter kan innta- og som hun liker. Desverre er dette vanskelig. Uten å komme nærmere inn på kostholdet hennes kan jeg si såpass at hun er av de barna som liker best mat som mora ikke syns er næringsrike nok (puh).

IMG_7772

Ønsker du mer informasjon eller har du spørsmål ta kontakt med Tonje Alice på mail- og eller sjekk ut nettsiden hennes her: tonjealice@flp.no

Har du eller kjenner du noen med erfaringer med Forever Living produktene?

Positive tanker gir positive resultater

 

2 kommentarer Legg til din

 1. mette irmelin georgsen sier:

  Heisann
  Jeg har brukt gellyen, solkremen, first sprayenog heat lotion. Kjempebra prprodukter;)
  Sønnen min har og soleksem å solkremen funker perfekt for den. Har brukt den i tre år nå å han får nesten ikke soleksem nå;) så den er kjøpt inn igjen nå te sommeren.
  Gellyen funker på det meste, har en datter som begynner å få tenner, smører litt gelly på gommene å da klør d ikke så mye (liker ikke å bruke dentinox for mye) ellers funker den på sår og når vi blir litt solbrent;)
  first sprayen va kjempe god mot mygg, og sprayet den og på oss alle hvis vi skal i skogen for å slippe hantikk;)

  1. Heeeiii Mette 😉 Så utroligt kjekt at du delte dette ! Det e jo fantastiske å lesa! Akkurat sånnt eg e ude itte. Mot hantikk? Haha, DIGGE det. Og ikkje minst istedetfor dentinox på de små sine gommer. Soleksem ja- nå kan eg la vær å grua meg te ferien som starte om 13 dager, hihi. Håbe alt står bra te med dokker. Knuseklem

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..