LCHF Blomkål og brokkoli grateng med noe attåt

Kjære lesere

De siste ukene har jeg vært i et litt slitent mat-modus grunnet eksamen, oppgaveskriving og pending til praksis, hihi ! Det har resultert i få middager, til tross for at jeg absolutt kan mekke sammen enkle, gode måltider. Likevel krever alt litt planlegging, som blant annet handleliste, innkjøp, tilberedning, tid og overskudd. Men da jeg hadde levert inn eksamen- og hatt min siste dag i praksis steg motivasjonen- og jeg kokkelerte sammen en brokkoli og blomkålgrateng- med noe attåt som jeg ønsker å dele med dere. Det er ikke noe nytt på matmarkedet, men superdeilig var det likevel.

Her er resultatet ❤

1 blomkål

1 brokkoli

1 løk

Mye sopp

Vårløk

2 små fløte

Masse ost

1 pakke fete pølser uten skinn stekes i smør

salt og pepper

Skjær/riv  blomkål og brokkoli i passe biter, skjær løk, sopp, vårløk i ønskede størrelse- hell fløte over, krydre og inn i ovn på 200-225 grader i ca. 20-30 min. Når det er noen minutt igjen legger du på megamasse ost! Og voila! Stek pølsene i panne med masse smør! Tilsett gjerne deilig fersk basilikum ❤

IMG_7307

IMG_7308

IMG_7309

IMG_7304

IMG_7305

Positive tanker gir positive resultater

2 kommentarer Legg til din

  1. whateverlizzy sier:

    Nam nam 🙂 Hva slags pølser har du brukt? 🙂

    1. Ja veldig godt 💛! Jeg har brukt Gildes pølser uten skinn

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..