Produkter fra Soma Nordic/ Products from Soma Nordic (Norway)

Kjære lesere                                                                                                                                                                                              Inneholder sponsede produkter

Først av alt vil jeg bare si: JEG ER FERDIG MED PRAKSISEN min og jeg har vært så heldig å få være vikar videre mot sommeren og etter sommeren, såååå happy, så heldig jeg føler meg! Det har som sagt vært stille en stund rundt denne bloggen- travle dager ! Men jeg håper å få mer tid etterhvert! Hurra Hurra!!

IMG_6310

IMG_6308

Jeg har i noen uker nå testet ut et par av produktene til Soma Nordic. Jeg var så heldig å bli sponset flere produkter, men jeg har ikke fått testet dem alle enda.

De jeg har testet ut til nå er:

Basis-formel: for deg som vil ha et komplett multi-vitamin-mineral-tilskudd i en matbasert form, og en god kilde til vegetabilske proteiner, samt nyttige fiberstoffer.
Energi-formel: for deg som er litt slapp og trett.

IMG_6513

IMG_6804

Det første som slo meg var: oida, jeg må blande pulverer i noe væske. Jeg fikk assosiasjoner til ulike andre ”dietter” som jeg har testet ut da jeg var ung- men som jeg absolut ikke har hatt noe nytte av. I tillegg tenkte jeg på proteinpulver som jeg i flere år også har fått i meg. Så litt skeptisk var jeg….

-men nå er jeg vant med smaken. Det ser ikke like delikat ut i vann som det muligens gjør i smoothie eller annen drikke. Men nå er jeg vant med smaken og syns egentlig at det smaker veldig ok.

– Begge to kan taes samtidig og det har jeg gjort.

Jeg har ikke følt noe mer energi enda men jeg har stort sett nok energi, hihi 😉

Har du erfaring med disse produktene?

Positive tanker gir positive resultater 


Dear readers                                                                                                                                                                                       Contains sponsored products

For some weeks now I´ve been testing some products from Soma Nordic. I´ve been so lucky to be sponsoret with some of their products.

What I´ve been testing so far:

The basic formula for those who want a complete multi-vitamin and mineral supplements in a food based form, and a good source of vegetable protein, fiber and useful substances.
Energy formula for those who are a little weak and tired.The first thing that came into my head when I opened this boxes was that I now had to mix this in a drink. This gave me som e flashbacks to when I was younger and when I tried some diets. And all the protein powder I´ve been drinking for several years. This made me a littlebit skeptical.

But I got used to the taste even if it doesn´t look to good in a glass of water, hihi. I mix both of them in the same glass.

I haven´t felt more energy but I do have enough of it 🙂

Do you have any experience with these products? What´s your thoughts?

Positive thoughts produce positive results

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..