Jeg fant enda en treningspark/ I found an another workout park

… enda en «treningspark» ! Wuhuuu! Og denne ligger på Messeområdet i Tønsberg dere! Ny og fin og flott og gøyal! Meg og Minime tok oss en tur bort etter at hun hadde værr 3 timer på turnavslutning med Tønsberg Turn! Hun er RÅÅÅÅÅ på å klatre høyt, kjapt og lettvint (puh!), samtidig som hun er tøffere enn meg til å henge og slenge opp-ned! Vi fikk knipset noen bilder- jeg hadde brukt de resterende kreftene i armer/bryst på trening og sliter enda med smerter- men litt gøy fikk vi til!

NYT den fantstiske sola som iallefall skinner over hele Tønsberg! Jeg tar en pause i eksamensskrivingen og kommer meg ut ❤ !

IMG_7074
Here she goes…
IMG_7078
On the top!

IMG_7080

IMG_7081

IMG_7082
… don´t ask… don´t know what I´m trying to do…
IMG_7085
L-sit hangups

IMG_7086

IMG_7087
Toe Tap

IMG_7088

IMG_7089

IMG_7090

IMG_7091

IMG_7093

IMG_7096

IMG_7098 IMG_7099

IMG_7102

IMG_7103

IMG_7105

Positive tanker gir positive resultater


…  an another new «workout park»! Wuhuuu! And this is at the Messeområdet in Tønsberg, wuuhuuu! New and nice and wonderful and amusing! Mini-Me and I went for a walk away after her 3 hours summerpartygathering with Tønsberg Turn! She is AMAZINGLY strong and fit and she climbs high! She climbs fast and effortlessly (puh!), and she is tougher than me hanging upside down! We got snapped some pictures-I had used the remaining forces of arms / chest at my workout session- training and struggled even with pain-but we had a littlebit fun!

Enjoy the magnificent sun that shines over Tønsberg! I’m taking a break from my examwriting  <3!

Positive thoughts produce positive results


 

2 kommentarer Legg til din

  1. Nina Nesheim sier:

    Tusen takk for at jeg får ta del i dette, du er en utrolig motivere dame!! ________________________________ Fra: Positivt For Deg [comment-reply@wordpress.com] Sendt: 29. mai 2014 14:07 Til: Nina Nesheim Emne: [Nytt innlegg] Jeg fant enda en treningspark/ I found an another workout park

    Positivt For Deg posted: «… enda en «treningspark» ! Wuhuuu! Og denne ligger på Messeområdet i Tønsberg dere! Ny og fin og flott og gøyal! Meg og Minime tok oss en tur bort etter at hun hadde værr 3 timer på turnavslutning med Tønsberg Turn! Hun er RÅÅÅÅÅ på å klatre høyt, kjapt»

    1. Åh, så god du er. Og tusen takk til deg for den fantastiske tilbakemeldingen Nina ❤ ! Jeg håper du nyter sommer og sol som mange andre i dette landet. Varme klemmer.

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..