Treningens utfordringer/Exercises challenges

Annonse

Hei kjære lesere og happy fredag.

I dag tenkte jeg at jeg igjen ville ta frem den fantastiske Mr. Rumbleroller som jeg har vært så utrolig heldig og få teste ut fra flexfit.no. Jeg har i et tidligere innlegg skrevet noe her. Men som med alt annet så går dagene og tiden utrolig fort og jeg har derfor ikke fått brukt den og testet den ut like mye som jeg har ønsket- og som jeg burde.

Men I GÅR var det på tide! Jeg sliter en god del med skuldrene mine, og det merkes ekstra godt nå som jeg trener masse med ulike pushupsøvelser, bartrening og skuldre. Det er en enorm belastning på armer, skuldre, forside bryst og øvre del rygg. Jeg har noen intense smerter i skuldre under trening og spesielt etter trening og bør egentlig ha en restituasjon på over 1 uke før jeg kan presse meg selv igjen – men det har jeg jo ikke tid til vet dere.

Og det var da jeg kom på at Mr.Rumbleroller kan hjelpe meg! Og YES, det var så utrolig VONDT og legge seg ned og presse forside skuldre/bryst ned på de feite taggene og slappe av (??!!). Men for en fantastisk følelse det var etterpå – jeg er overbevist om at det er blitt bedre allerede- samtidig som jeg fant en øvelse for å styrke utoverrotasjonsmusklene i skuldrene (denne øvelsen svir i skuldrene mine så det er tydelig at dette tar på rett sted). Hurra!

Nå skal jeg bruke den litt hver dag for å se på fremgangen, for disse skuldrene skal bli friske! Samtidig skal jeg tøye skuldre, øvre del rygg, triceps og bryst- jeg, som mange andre er alt for dårlig til å tøye- og jeg får nå svi for det, hihi 😉

IMG_3259

IMG_2998

IMG_6873

IMG_6886

IMG_6899

IMG_6900

IMG_6907

Positive tanker gir positive resultater


Hello dear readers and happy friday.

Today I thought I would show you wonderful Mr. Rumbleroller again that I have been so incredibly lucky to test from flexfit.no . I have a previous post written here. Day and time goes incredibly fast and I haven´t got to use and test Mr.Rumblerollert as much as I wanted.

But yesterday it was time ! I struggle a great deal with my shoulders, and when I´m doing all the pushups exercises, bartraining and shoulder training I have alot of pain in my shoulders. There is an enormous strain on arms, shoulders , front chest and upper back. I have some intense pain in the shoulder during training and especially after exercise and should really have a restitution 1 week before I should push myself again – but I haven´t got the time to wait so long!

And that’s when I remembered that Mr.Rumbleroller can help me ! And YES, it was so incredibly hurtful to lie down and push the front shoulders / chest down on the fat tags and relax ( ? ? !) . But what a wonderful feeling it was afterwards – I’m convinced it has improved already – I also did an exercise to strengthen external rotation muscles of the shoulders ( this exercise hurts my shoulders so it is obvious that this takes in the right place ) . Hooray !

I´m gonna use Mr. RUmbleroller on my shoulders/front chest every day to check on my progress, these shoulders should be well! At the same time I will stretch the shoulders , upper back, triceps and chest – I , like many others is inadequate to do stretching exercises and now I pay for it , hihi 😉

Positive thoughts produce positive results

3 kommentarer Legg til din

  1. Den foamrolleren der så jammen heftig ut. Har en slik jeg også, men ikke med så store «pigger» 😉 stå på. Foamrollers hjelper bra for sirkulasjonen, restitusjon og løsne på spenninger. Et lite tips. Jeg synes det er lettere å komme til på fremside skulder/lille brystmuskel med en tennisball. Mulig din rull er bedre enn min 🙂 God bedring med skuldrene dine 🙂

    1. Den er helt fantastisk vond,hihi- og god! Og den holder formen fordi den er så hard ⭐️! Jeg har vært så heldig og få to små «rumbleroller beastie» etter at jeg skrev dette innlegget, så de er perfekte for meg nå mens jeg skal løse opp og bli bedre i skuldre/ freside bryst- og rygg! Tusen takk for tips med tennisball. Lurt, lurt hvis man ikke har noe annet 💛! Ha en fin søndagskveld

    2. (Jeg prøver og svare deg via mac, jeg svarte deg via iphone igår, men da vet jeg ikke om du får svaret) Den er helt fantastisk vond,hihi- og god! Og den holder formen fordi den er så hard ⭐️! Jeg har vært så heldig og få to små «rumbleroller beastie» etter at jeg skrev dette innlegget, så de er perfekte for meg nå mens jeg skal løse opp og bli bedre i skuldre/ freside bryst- og rygg! Tusen takk for tips med tennisball. Lurt, lurt hvis man ikke har noe annet 💛! Ha en fin søndagskveld.

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..