Ta en pullup eller håndstående for gøy/ Take a pullup or a handstand for fun!

Hei kjære lesere!

Det kommer kanskje ikke som en overraskelse for flere, men jeg syns det er blitt så utrolig gøy og ta en pullup eller håndstående «hvorsomhelst», gjerne nårsomhelst! Det er så mange som inspirerer og motiverer på instagram og nå er det ikke like pinlig og prøve seg… så dere, ser jeg noen pullups og- eller håndstående på dere fremover? Hashtag gjerne #takeabreakchallenge på instagram og @camillayong så finner jeg dere !

Happy pullup, happy håndstående!

IMG_5477

IMG_6287

IMG_6413

IMG_6648

IMG_5721

IMG_6523

IMG_6650

 

Positive tanker gir positive resultater


Hello dear readers!

It might not come as a suprise that I think it´s kind of fun to do a handstand or a pullup anywhere, at anytime. There´s so many inspirational people at instagram and it´s not so awkward to just do it…. so, will I be seeing you do a pullup and- or a handstand in the future? Hashtag «takebreakchallenge» on instagram and @camillayong, then I´ll find you guys!

Happy pullup, happy handstanding !

Positive thoughts produce positive results

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..