RPM Hoppetau/ RPM Speedprope 2.0

Annonse

Hei kjære dere ❤ !

Nå som regnet har sneket seg tilbake til Tønsberg ser jeg det positive i at folk kommer inn for å trene litt igjen, hihi. Alltid gøy med fulle saler for oss instruktører som jobber på treningssentre! Men for de som likevel ikke ønsker å være på et treningssenter så er mulighetene mange!

Her om dagen var jeg hos flexfit.no og kjøpte meg et RPM SPEEDROPE! Jeg har siklet på det lenge egentlig, og endeliiiig fikk jeg kjøpt meg ett. Valgte selvfølgelig RÅSA håndtak! Det flotte med et eget hoppetau er for det første at det er ditt personlige. Det vil igjen si, at du tilpasser hoppetauet til din lengde… det er ikke til å gjemme under en stol at jeg med mine 151,5 cm (Viktig med 0,5 cm dere) ofte får altforlange hoppetau! Men nå er jeg en lykkelig eier av det beste hoppetauet på markedet! Jupp, det er helt sant!

I tillegg så kan det enkelt og lett tas med OVERALT!

Snurr film: RPM Jumprope og her får du 23 hoppetau øvelser !

Litt fakta om PRM SPEED ROPE:

Speed Rope 2.0 er designet med fokus på:

❤ Presisjon
❤ Hurtighet
❤ Lavest mulig vekt

Verdens rekorden med dette tauet er 164 runder i minuttet! Wohooow!

Tauet tåler en støyt, det er en fryd for øyet siden du kan velge farge på både wire og håndtak 😉 It doesn´t get any better than this people!

Noen som vil være med meg og hoppe? Jeg gleder meg til å prøve nye hoppetriks, kom gjerne med tips på filmer og instruksjoner, dette bli supergøy! Dersom du er på instagram kan du hashtagge «positivtfordeg» og-eller @camillayong så ser jeg deg!

Ved å bruke koden «positivtfordeg» på http://www.flexfit.no får du 20 % rabatt på din bestilling ❤ !

HAPPY JUMPING!

RPM Speedrope 2.0 og tanktop for girls
RPM Speedrope 2.0 og tanktop for girls

IMG_6397

IMG_6398

IMG_6399

Positive tanker gir positive resultater


 

Hello dear ones ❤ !

Now that the rain has returned  to Tønsberg, it´s perfect for people to get indoor to do some exercise again, hihi . Always fun with a full house for instructors who work at gyms ! But for those who still do not want to be in a training center, possibilities are endless!

The other day I was at flexfit.no and bought me a RPM SPEED ROPE ! I´ve been drooling on it for a long time really, and now I finally bought me one . Selected of course PINKYYYY griphandles! The great thing about a separate rope is firstly that it is personal. And you adapt the jump rope to your length … I´m not going to hide under a chair that with my 151.5 cm ( Important to add the 0.5 cm ) jumpropes often get too long for my body ! But now I am a happy owner of the best skipping rope on the market! Jupp , that’s absolutely true !

In addition, it can simply and easily incorporated EVERYWHERE !

Movies: RPM Jumprope and here, 23 jumprope exercises!

Some facts about PRM SPEED ROPE :

Speed ​​Rope 2.0 is designed with a focus on :

❤ Accuracy
❤ Speed
❤ lowest possible weight

World record with this rope is 164 rounds per minute ! Wohooow !

The rope  takes a beating , it is a delight to the eye since you can choose the color of both wire and handle 😉 It does not get any better than this people!

Is anyone ready to jump with me ? I ‘m looking forward to trying out some new jumps tricks, please come with tips on movies and instructions, this will be superfun ​​! If you are on instagram you can hashtag » positivtfordeg » and or @camillayong, then I see you!

By using the code » positivtfordeg » on http://www.flexfit.no you´ll  get 20 % off your order ❤ !

HAPPY JUMPING!

Positive thoughts produce positive results

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..