Hjemmelaget LCHF mandelsmør/ Homemade LCHF almondbutter

Hei kjære lesere.

Tenk at det er MAI da dere? Fantastisk deilig å vite at sommeren er rundt hjørnet. Jeg er bare innom en kjapp tur for å gi dere en  enkel, deilig og billig/rimelig (!) oppskrift på mandelsmør- homemade ❤ ! NYT HELGEN så lenge, her er det travle tider med innspurt på både skole og praksis! Ingen tvil om at trening tar masse av min tid- men det gir også en fantastisk følelse og en herlig motivasjon og energi!

Her kommer oppskriften:

500g mandler

Himalayasalt/Maldonsalt etter eget ønske

1-2 ss olje ved ønske

1. Rist mandlene på 200 grader i 15-20 min.

2. Vend gjerne mandlene flere ganger og la dem så avkjøle seg.

3. Kjør mandlene så i en mikser/foodprosessor til det blir kremet, ha olje oppi etter ønske. Det kan ta litt tid, alt etter hvilken mikser/foodprosesseor du har. Vær bare tålmodig så blir det smør etterhvert! Skrap ned fra kantene innimellom.

4. Voilá ❤ !

  Positive tanker gir positive resultater

Finn frem mandlene/Get your almonds ready
Varm mandlene i ovnen/Heat the almonds in the oven
Klar til å nytes/Ready to enjoy
Klar til å nytes/Ready to enjoy

Hello dear readers.

Can you believe it´s MAY month already? Wonderful, wonderful to know that summer is around the corner. I’m just popping in for a quick hello to give you a simple, delicious and cheap / affordable (!) recipe for almond butter-  homemade <3! ENJOY THE WEEKEND so long, here’s the busy times of final stage for both school and practice! No doubt that training takes lots of my time but it also gives a great feeling and a great motivation and energy!

Here is the recipe:

500g almonds

Himalayan Salt / Maldon salt as desired

1-2 tablespoons oil by desire

1. Shake the almonds at 200 degrees for 15-20 min.

2 .Turn gladly the almonds several times and let them cool off.

3 .Run the almonds in a blender / food processor until it becomes creamy, put oil in if you want to. It may take some time, depending on the mixer / foodprosesseor. Just be patient as it becomes butter eventually! Scrape down from the edges occasionally.

4 .Voila <3!

 

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..