Bli gjerne med på min #takeabreakchallenge på instagram/Join my #takeabreakchallenge on instagram

… og jeg valgte å fortsette ta-en-pause-utfordring på instagram! Jeg syns det er litt viktig og moro å ta en pause i hverdagen uansett om vi er på jobb, på skole, har ferie, trener osv. Det er godt for kropp og sjel å skulle fokusere litt på seg selv- og samtidig utfordre. Mestringfølelsen er så deilig når den blir stimulert, eller hva?!

Personlig syns jeg det etterhvert ble ganske så gøy å skulle prøve å stå på hendene både litt her og litt der- jeg er ikke mye dyktig, så det å gjøre det kjapt og gæli var moro! Men så viste det seg at jeg plutselig klarte å stå litt lenger noen ganger! Og da vet dere, da fungerer ordtaket «øvelse gjør mester», hihi!

Dersom du ikke fikk med deg den første utfordringen kan du gjerne starte på den i dag, det bestemmer du selv. Kanskje vi, om noen måneder har flere ulike øvelser i utfordringen:

1. Hashtag #takeabreakchallenge på instagram og tagg meg gjerne så ser jeg dere med det samme dere poster bildet @camillayong! Stå på hendene/hodet og hendene og knips bilde! Moderer som du ønsker, få noen til å hjelpe deg, du bestemmer, så lenge du utfordrer deg selv. Anytime, anywhere! GØY! Gjør dette hver dag i 5 dager! Jeg gjorde det i 10 dager, men jeg ser at det kan bli i det lengste laget for mange ( vi har da andre ting å ta oss til enn å skulle stå på henda og ta bilde attpåtil eller? Haha)

2. For deg som har fullført den første utfordringen så startet jeg en ny i dag der jeg tar ettbensknebøy/ettbens-pistol-squat hver dag i 5 dager! Du kan moderere som du ønsker enten ved å bruke en stol/vegg/slynge osv som du kan holde deg i, alt er lov så lenge du har det gøy og utfordrer deg selv. Du hashtagger uansett bare #takeabreakchallenge og eventuelt @camillayong så ser jeg dere med det samme!

Bli med, bli med og spre gjerne utfordringen så skal jeg lage collage etterhvert og tagge dere i bildet! Håper å se mange flinke, flotte, spreke og glade mennesker !

Bildedryss:

IMG_5419

IMG_5477

IMG_5516

IMG_5721

IMG_5798

Positive tanker gir positive resultater


… And I chose to continue the take – a – break – challenge on instagram ! I think it’s kind of important and fun to take a break from everyday life whether we ‘re at work , at school, vacation, training , etc. It is good for body and soul to focus a little on ourselves and at the same time, challenge ourselves.  The feeling of achievement is so delicious when stimulated , or what ? !

Personally I think it became quite fun trying to do a handstand here and there – I’m not much of a talent, so I did it as fast and quick as I could and it was fun ! But then it turned out that I was suddenly able to stand a little longer sometimes! And the words » practice makes perfect » made sense , hihi !

If you didn´t got to join the first challenge you may want to start it today, it is up to you. Maybe we will, in a few months , have several different exercises in the challenge :

1. Hashtag # takeabreakchallenge on instagram! Stand on your hands / head and hands and snap a photo ! Moderating as you want, get someone to help you, you decide , as long as you challenge yourself. Anytime , anywhere! FUN ! Do this every day for 5 days! I did it in 10 days, but that might be a bit long (we have other things to take care of rather than to stand on your hands and shoot a photo, or what? Haha )
2. For those who have completed the first challenge, I started a new one today where I take onelegged- squat / onelegged pistol – squat every day for 5 days! You can moderate as you want either using a chair / wall / Sling etc which can supports you , anything goes as long as you have fun and challenge yourself.  Hashtag #takeabreakchallenge !

Join us, spread the love to the challenge and I will create collage gradually and tag you in the picture! Hope to see many talented , beautiful , fit and happy people !

Positive thoughts produce positive results

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..