Bli FIT, tren der du er/ Get FIT, do your workout right where you are

Hei kjære lesere!

Når jeg har PT- timer hjemme hos kundene mine så er jeg ikke avhengige av å ha en masse treningsutstyr. Jeg bruker det som kunden har tilgjengelig-stuegulvet, uteområde, kjøkkengulvet, bord, stoler, benker, vinduskarmer, vegger, terasse- you name it! Det er morsomt! Det er gøy! Og det kan være overraskende hvor slitsomt, tungt og hardt det føles! Det er veldig inn i vinden med Bootcamp, Crossfit, Sirkeltimer, Rawtimer osv osv. Det de blant annet har til felles er at øvelsene er bygget på at du skal bruke din egen kroppsvekt i treningen. Du bygger blant annet styrke, spenst, hurtighet, kondisjon, utholdenhet, TRENINGSGLEDE osv! Ofte jobbes det også i ulike intervaller der intensiteten kan være nokså høy! Er det ikke herlig?

Jeg skal her vise noen øvelser du kan gjøre ved å bruke et håndkle/klut/ullsokk- noe som sklir på gulvet! Jeg liker å gjøre dette når jeg ikke har mulighet til å komme meg på treningssenteret eller crossfitsenteret. Innimellom styrkeøvelsene velger jeg ofte en pulsøvelse da enten ved høye kneløft, hoppe tau, spensthopp og- eller sprellemann. «Enjoy every minute of it!- NIKE

1. Step on the cloth
1. Step on the cloth
2. Stretch your leg out and press your toeballs to the ground when you pull your leg in
2. Stretch your leg out and press your toeballs to the ground when you pull your leg in, butt out
1. Sliding lunches/glidende utfall
1. Sliding lunches/glidende utfall
Slide backwards, press your toeballs to the ground while taking the leg to the startposition
Slide backwards, press your toeballs to the ground while taking the leg back to startposition
Sliding Lunches
Sliding Lunches
One arm forward, the other arm taking a triceps push up
One arm forward, the other arm taking a triceps push up
Push up to the side. Let the one arm slide out, then switch the cloth and repeat with the other arm
Push up to the side. Startposition: Both arms in the middle.Let one arm slide out, then switch the cloth to the other hand and repeat
Get up on your toes, using your balance and calfs
Get up on your toes, using your balance and calfs

Prøv det ut- det er utrolig hvor spennende det kan være med «nye» øvelser.

Positive tanker gir positive resultater


Hello dear readers !

Whenever I do have PT- class at my clients home I am not dependent on having a lot of equipment . I use what the customer has available as the livingroomfloor , outdoor , kitchen floor , tables , chairs , benches , window sills , walls , terrace -you name it ! It is fun ! It is great! And it can be surprising how tiring , heavy and hard it feels ! It’s very in the wind with Boot Camp, Crossfit , Circle Hours, Rawclasses etc etc. What they partly have in common is that the exercises are designed for you to use your body weight while doing the workout. You build your strength, flexibility, speed , cardio, endurance, TRAINING PLEASURE etc! Often , they also have in common that they work in different intervals where the intensity can be quite high! Isn´t it wonderful ?

I’ll show you some exercises you can do using a towel/cloth/woolsock- which slides on the floor! I like to do this when I don´t have the opportunity to get to he gym or to the crossfitcenter . Some exercises I choose to get a my heart-rate ut inbetween the strength exercises is: high knees, jump rope , jumping jum jacks, squatjump! I love it!

Would you try it? It´s so much fun trying some «new» exercises.

Positive thoughts produce positive results

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..