RoCkTaPe!

IMG_9028

Hei kjære lesere.

Dere har muligens sett meg med alle disse ulike fargene jeg har på kroppen, rundt bein og skuldre? Jeg har fått flere spørsmål om hva det er, og jeg tenkte å ta en kjapt innlegg om dette. Tapen jeg bruker heter ROCKTAPE! Kjært barn har mange navn og den går også under K-tape, kinesiotape samt flere varianter har kommet- og det ser ut til at flere varianter kommer. Tape for kroppen er intet nytt- men det ser ut til at det blir mer og mer brukt og eksponert for «den vanlige mann i gata».

Innen idrett og sport brukes det blant annet av crossfittere, syklister, løpere, basketballspillere, iron-man utøvere, svømmere og andre atleter. Og alle kan bruke ROCKTAPE, det er det som er så flott! Gravide som mosjonister- bare se hva det kan brukes til/mot:

– Avlaste nakkesmerter, skuldersmerter og ryggsmerter

– Problemer med holdning

– Redusere friksjon

– Stabilisere muskler og ledd, spesielt nyttig for mange med problematiske knær og håndledd

– Forhindrer/reduserer muskeltretthet

– Drenerer hevelser

– Øker sirkulasjonen i kroppen

– Korrigere dårlig form og dårlig samspill mellom muskler.

– Gravide kan tapes for å minske belastning på rygg

Rocktape strekker 180% (konkurrenter ligger på mellom 130 og 150%), som gjør den både mer fleksibel når man tar den på og den gir deg da flere valgmuligheter og den vil da kunne være mer behagelig!

Etter at jeg ble introdusert til ROCKTAPE så har dette gjort treningsmulighetene og øktene mine enda bedre… det føltes som et lite mirakel første gang jeg tapet knærne mine. Fra å ikke kunne ta en air-squat, til å kunne ta MANGE,  rett etter at jeg hadde påført tapen- DEN følelsen var fantastisk! Jeg bruker den også for dårlige skuldre og dette gjør at jeg får muligheten til å bruke bevegelsesbaner jeg ellers ikke kan bruke pga for dårlig støttemuskulatur samt smerter i skulderleddet. Jeg elsker ROCKTAPE! Jeg kommer alltid til å bruke tapen- jeg trenger den! Også gjør det jo ingenting at de finnes i alle mulige farger og med morsomme mønstre! Miks og match antrekket ditt!

Igjen- dere får kjøpt ROCKTAPE hos www.flexfit.no og ved å bruke koden «positivtfordeg» så får dere 20 % rabatt! Her kan dere også lese litt mer om tapen!

At Crossfit Tønsberg
At Crossfit Tønsberg

IMG_5010IMG_9408IMG_5012

Positive tanker gir positive resultater


 

Hello dear readers .

You may have seen me with all these different colors I have on my body, around the legs and shoulders ? I have received several questions about what it is, and I thought I would take a quick post about this. The tape I use is called ROCKTAPE ! It also goes by the K -tape , kinesiotape and several varieties have come and it appears that several varieties will  come. Tape the body is nothing new – but it seems that it is used more and more, and exposed to » the common man in the street» .

It´s used by:  crossfitters , cyclists , runners , basketball players , iron -man athletes, swimmers and other athletes. And anyone can use ROCKTAPE, that is what makes it so great! From pregnant women to people who just wants to walk around the block – Take a look, and see what it can be used for / against:

– Relieve neck pain, shoulder pain and back pain

– Problems with attitude

– Reduce friction

– Stabilize the muscles and joints, especially useful for many people with problematic knees and wrists

– Prevents / reduces muscle fatigue

– Drains swelling

– Increases circulation in the body

– Correcting poor form and poor interaction between muscles.

– Pregnant women can be taped to minimize strain on back

Rocktape reaches 180% ( competitors is between 130 and 150% ), which makes it both more flexible when taking it on and it gives you more choice and it will be more comfortable!

After I was introduced to ROCKTAPE this has made my training opportunities and sessions even better … it felt like a small miracle first time I taped my knees . From not being able to take an air squat , to be able to take MANY , right after I had applied the tape – That feeling was amazing! I also use it for bad shoulders and this means that I get the opportunity to use motion paths I otherwise can not use because of poor support muscles and pain in the shoulder joint . I love ROCKTAPE and I will never stop using it- I need it! And what isn´t better than lovely colours and funny patterns? Mix and match your outfit !

Again – you can buy ROCK TAPE at www.flexfit.no by using the code » positivtfordeg » and you will get 20 % discount! Here you can also read a bit more about the tape ! For english readers, you can read about it here.

Positive thougths produce positive results

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..