Rumbleroller- massasjerulle for din kropp/Rumbleroller- massageroller for your body!

 

AnnonseIMG_3001  Rumbleroller- din beste venn for å løsne opp stram muskulatur og ømme muskler! BANG!

Denne gjør vondt! Denne gjør godt! Du kan ta med deg rumbleroller på hytta, på ferie, ut i sola, inn på crossfitsentre (som ikke har den), inn på treningssentre- eller du kan sitte, ligge og stå på gulvet i stua!

Jeg fikk prøve denne hos www.flexfit.no og jeg må bare si at dette er noe av det enkleste og vondeste jeg har opplevd! Haha! De syke, halvfete liksom-myke taggene bare boret seg inn i kroppen min! Taggene fungerer litt som tommelfingre som gjør at de treffer dypere ned i muskulaturen. Tro meg- vi har triggerpunkter både her og der og de kjenner du godt ved å bruke denne massage rulla! Jeg testet først på legger, for så å gå over til rygg, lår og skuldre!

IMG_3451

IMG_2998

 Følelsene jeg satt med etterpå var at «dette må jo være bra for meg». Jeg er desverre for dårlig til å tøye ut kroppen etter trening. Jeg burde bli bedre- jeg burde ta meg mer tid- men tidspresset ligger altid over meg og da blir det ofte valgt bort… og nettopp derfor syns jeg det er så fantastisk å ha rumbleroller i stua mi! Da kan jeg ta frem den mens jeg gjør annet arbeid (sittestillende vel og merke, som f.eks blogging, haha) eller mens jeg vil nyte en favorittserie på tv!

Du vil merke ganske kjapt at kroppen din har godt av en god, vond, deilig triggerpunktmassasje- og du vil merke etter kanskje et par uker at kroppen din ikke er like sår og vondt 😉 PS: Den kommer i to ulike størrelser, samt at den kommer i to ulike varianter av hardhet! Les mer på nettsiden til flexfit.no.

Prøv davel?

IMG_3259

Du får 20 % rabatt hos www.flexfit.no ved å bruke koden: «positivtfordeg»- så blir den sendt hjem til deg!

Happy massage ❤ !

 

Positive tanker gir positive resultater

_________________________________________________________________________________________________________

Rumble Roller – your best friend to loosen up tight muscles and sore muscles ! BANG !

This hurts ! This is good ! You can bring rumbleroller to your cottage , on vacation, out in the sun, on crossfitsentre (to those who doesn´t have it), into gyms or you can sit, lie and stand on the floor in your living room!

I  tried this at www.flexfit.no and I just have to say that this is one of the easiest and most painful I’ve experienced ! Haha ! The sick , halvfat -soft tags only drilled into my body ! The tags work somewhat like thumbs and that make them hit deeper into the muscles. Believe me – we have trigger points here and there and you´ll discover them well by using this massage roller! I first tested the legs, then I tried my back, thighs and shoulders !

The feeling after doing this was: «this just has to be healthy and good for me .» I am unfortunately too poor to stretch the body after exercise . I should be better- I should take more time but the time pressure is always on me and this is often opted out … which is why I think it is so wonderful to have rumbleroller in my living room ! Then I can use it while doing other work ( work where I sit down, blogging for  example, haha) or while enjoying a favorite series on TV !
You will notice pretty quickly that your body has benefited from a good, hurtful , lovely trigger point massage and you will notice after maybe a couple of weeks that your body is not as sore and hurtful 😉 PS: It comes in two sizes , as well as it comes in two different varieties of hardness ! Read more on the website of flexfit.no .

Want to try it ?

You get 20 % discount at www.flexfit.no using the code : » positivtfordeg » – so it will be shipped to your home !

Happy massage ❤ !

Positive thoughts produce positive results

Én kommentar Legg til din

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..