Vær aktiv med familien / Be active with your family

IMG_4922
Eline November

… sååå glad jeg blir av SOL! Virkelig! Jeg skal være den første til innrømme at jeg er utrolig dårlig på å være ute- masse! Jeg har alltid vært en innegris… og jeg skulle så gjerne ønske at jeg- og familien min var flinkere til å komme oss UT! Ut i naturen og nyte alt det flotte den har å tilby! Og når vi endelig kommer oss ut, så er det jo bare F A N T A S T I S K!

Det blir tatt masse bilder, spesielt av meg (Uh!) nå som jeg oppdaterer på alle de sosiale media jeg er tilknyttet. Og siden jeg valgte å opprette denne bloggen er det jo ekstra stas å ikke bare ha masse tekst. Eller?

Jeg liker å ta bilder av Mini Familien min også- og i dag ble en sånn dag! Så da tok vi noen hoppebilder, samt at jeg måtte prøve meg på pullups/hangups/chins i et tre! Gøy! Jeg holdt på å le meg ihjel! Desverre får jeg ikke lagt ut videoen enda da dette krever en update på wordpress. Men hvis du vil se så ligger det på instagramprofilen min: @camillayong ❤ !

Så hva er dagens tanke? Gå ut, nyt været og naturen, finn noe du kan hoppe fra, henge fra, klatre i? JUST DO IT!

 

IMG_4931
Tommy

IMG_4933

IMG_4925

IMG_4909

«Positive tanker gir positive resultater»

_________________________________________________________________________________________________

The sun makes me sooooo so happy! Really! I’ll be the first to admit that I’m really bad at going outdoor -alot! I have always been an inside pig … and I really would like get out more, for me and my family. We hould be better at getting OUT! Out in the countryside and enjoy all of the great it has to offer! But when we finally get out, then it’s just AWESOME!

We take a lot of pictures, especially of me (Uh!) now that I update on all the social media I am associated. And since I decided to create this blog it´s extra nice to have pictures and not only text. Or what?

I like to take pictures of my Mini My family also and today was one of those days! So then we took some jumping pictures, and I had to try me out on pullups / hangups / chins in a tree! Fun! I almost laugh myself to death ! The video can´t be published yet on this blog because wordpress doesn´t allow it before I upgrade 😉 But you can see it on my instagram if you want to: @camillayong ❤ !

So what is todays words? Go out, enjoy the weather and scenery, find something you can jump from, hang, climb? JUST DO IT!

» Positive thoughts produce positive thoughts»

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..