Enkel, sunn og mettende lunsj/ Simple, healthy & lunch that makes you full

Kjære fine lesere!

I dag hadde jeg en fantastisk lunsjdate med fineste Stine P. Svarthe som driver  firmaet Ernæring i Drammen. Stine er utdannet ernæringsfysiolog og som dere sikkert skjønner så holder hun til i Drammen! Vi ble tilfeldigvis kjent da vi skulle på Kostholdskonferansen i Oslo i fjor der Hexeberg og andre kjente ernærings- og treningsentusiaster skulle ha foredrag. Og jammen fant vi tonen! Det er sååå koselig å få besøk- og kan tro vi skravla! 4 timer ble borte rett som det var- og jeg gleder meg allerede til neste lunsjdate! Selvfølgelig snakket vi litt business også, hihi! Gøy og spennende!

Ofte har jeg en travel hverdag- og denne uka er intet unntak- men jeg elsker jo deilig mat, sunn mat og mettende mat så da måtte jeg finne på noe lurt når lunsjdaten min skulle komme. Det ble ikke noe revolusjonerende nytt- men på en enkel måte kan man slenge sammen både en deilig salat, hjemmelaget aioli og enkelt varme opp kyllinglår!

Salat:

En liten pose spinat

1/2 gul paprika

1/2 rød paprika

1/2 agurk

Cherrytomat etter ønske

Avokado

Fetaost

Brokkoli

– legg alt i en bolle, skyll godt!

Og et hardkokt egg.

Hjemmelaget aioli (Oppskriften har jeg fått av min beste venninne Maria (følg henne gjerne på instagram: @marianailart):

2 fedd hvitløk

2 hele egg

ca.2-3 dl rapsolje

himalaya salt

pepper

chilipulver

Kjør egg og hvitløk i en mikser til fargen går fra gul til «hvit». Ta oppi litt olje om gangen og miks. Gjenta dette til du får den tykkelsen du ønsker. Tilsett så krydder og miks enda en gang! NYT!

Voilá !

IMG_4786 IMG_4790 IMG_4791 IMG_4796IMG_4795

Positive tanker gir positive resultater


Dear, lovely readers.

Today I had a wonderful lunch date with lovely Stine P. Svarthe who runs the firm Nutrition in Drammen. Stine is a qualified nutritionist and as you probably see, she has her firm in Drammen ! We got to know each other when we were going on Nutrition Conference in Oslo last year where Hexeberg and other well-known nutrition and fitness enthusiasts had lectures . And boy did we find each other ! It is sooo nice to have lunchdates, and we chatted and laughed! 4 hours wasn´t enough! I ‘m looking forward to the next lunch date! Of course we talked a little business too , hihi ! Fun and exciting!

I often have a busy life and this week is no exception – but I love delicious food  , healthy food and hearty food so I had to think of something wise when my lunch date was coming. There was nothing revolutionary – but in a simple way you can throw together both a delicious salad , homemade aioli and easily heat the chicken legs !

Salad :

A small bag of spinach

1/2 yellow bell pepper

1/2 red bell pepper

1/2 cucumber

Cherry tomato on request

avocado

feta

broccoli

– Put everything in a bowl , rinse well !

And a hardboiled egg.

Homemade aioli ( recipe I got from my best friend Maria (follow her instagram profile: @ marianailart )

2 cloves of garlic

2 whole eggs

around 2 cup canola oil

himalaya salt

pepper

chili powder

Run eggs and garlic in a blender until the color goes from yellow to » white» . Add some oil at a time and mix. Repeat this until you get the thickness you want. Then add the spices and mix again ! Enjoy!

«Positive thoughts produce positive results»

Én kommentar Legg til din

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..