Saltede & ristede- med en smak av kanel/ Salty & roasted- with a touch of cinnamon

Åh nom nom nom så fantastisk godt det er å ha noe salt å knaske på innimellom. Den enkleste og billigste måten å få dette inn i hus på må vel være å gjøre det selv? Så her kommer en enkel oppskrift på hvordan du kan salte og riste mandler og nøtter- og du? Det var ikke dumt å tilsette litt kanel heller! Prøv det ut, og fortell meg hva du synes? Nom nom nom !

400 g mandler

300 g valnøtter

6 dl vann

4 ss himalaya salt

kanel

Kok opp vann og salt slik at saltet får smeltet. Tilsett nøtter og mandler og la vannet får enda et oppkok. Ta så kjelen av platen og la det stå i ca.20 min. med lokk på. Hell så vannet ut, legg nøtter og mandler på en langpanne, stek i ovnen på 150 grader, i ca. 20-25 min. Avkjøl og NYT!

IMG_4713  IMG_4716

IMG_4717  IMG_2929

» Positivt tanker gir positive resultater»

_________________________________________________________________________________________________

Oh nom nom nom so wonderfully good it is to have something salty to munch on in between. The easiest and cheapest way to get this into the house must surely be to do it yourself? So here’s a simple recipe on how to salt and shake the nuts-and you know what? It was not silly to add some cinnamon either! Try it out and tell me what you think? Nom nom nom!

400 g almonds

300 g walnuts

6 cups water

4 tablespoons himalayas salt

cinnamon

Boil water and salt so the salt gets melted. Add the nuts and almonds and let it boil again. Then remove from heat and let it stand for about 20 minutes with lid on. Pour the water out, add nuts and almonds on a baking tray, bake in oven at 150 degrees for approx. 20-25 min. Let cool and ENJOY!

«Positive thoughts produce positive results»

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..