Positivt For Deg ? Positivt For Meg?/ Positive for you? Positive For Me?

Velkommen til min (endelig) startede blogg… ! Jeg har gått noen runder med meg selv vedrørende å skulle starte en blogg… og «HEISANN»– da er den her.

Mitt navn er Camilla Y. Bratteli. I 2012 startet jeg mitt eget firma, «Positivt For Deg» hvor jeg da tilbyr kostveiledning og personlig trening både til privatpersoner (hjemme hos dem) og til bedrifter. Firmaet mitt er i stadig utvikling og jeg elsker det. Ved siden av studerer jeg til sosionom ved Diakonhjemmet i Oslo, samt at jeg er ansatt på et treningssenter her i Tønsberg. En super kombinasjon i livet mitt akkurat nå.

Bloggen vil hovedsaklig bestå av tema og innlegg vedrørende helsefremmende mat; #matmotbetennelse #foodagainstinflammation, LCHF- mat, samt en god del treningsbilder, kanskje noen tips, men selvfølgelig også noen andre aspekt fra livet mitt ❤ !

Vær tålmodig, jeg er ganske ny i blogg-verden og jeg tar gjerne i mot gode tips og råd, hihi ❤ !

Følg meg gjerne, spør og vær undrende, så skal jeg svare så godt jeg kan!

Image

«Positive tanker, gir positive resultater»

_________________________________________________________________________________________________

Welcome to my (finally) started blog …! I’ve gone a few rounds with myself considering starting a blog … and «Hello» – now it’s here.

My name is Camilla Y. Bratteli. » In 2012 I started my own business, «Positive For You» which I then offer nutritional advice and personal training to both private (home of them) and to businesses. My company is constantly evolving and I love it. Next, I study to be a social worker at Diakonhjemmet in Oslo, and I am employed at a gym in Tønsberg. A super combination in my life right now.

The blog will mainly consist of theme/blogging about healthy food; #matmotbetennelse #foodagainstinflammation, LCHF-food, and a good number of training images, maybe some tips, but of course also some other aspect of my life <3!

Be patient, I’m quite new to this blogging world and I welcome any good tips and advice, hihi <3!

Feel free to follow me, and to ask me questions. I’ll answer as best I can!

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..